Spreekuur

Krijg een uur lang gratis advies van een van onze gedragsexperts over de verandervraagstukken die je bezighouden.

Wegens het succes van de vorige edities organiseren wij in samenwerking met D&B en Behavior Change Academy op elke donderdag weer een spreekuur gedragsverandering.

Of je nou beleidsadviseur, communicatie- of hr-professional bent, vaak zijn de obstakels die je tegenkomt in je werk te herleiden naar menselijk gedrag. Dat is niet zo gek: want gedrag is overal. Of je nou inwoners van een gemeente wilt stimuleren tot duurzame maatregelen, een organisatieverandering wilt doorvoeren of communicatiedoelen wilt halen: je zult mensen op de juiste manier in beweging moeten krijgen.

Houd jij je bezig met verandervraagstukken zoals:

   • Hoe kun je bijplaatsingen bij ondergrondse containers tegengaan?
   • Hoe voorkom je dat mensen die nu thuiswerken straks weer allemaal in de file staan?
   • Hoe zorg je ervoor dat mensen de tijd die ze nu thuis doorbrengen gebruiken om energiebesparende maatregelen te nemen of hun tuin te vergroenen?
   • Hoe houd je werknemers in deze tijden duurzaam inzetbaar en gelukkig?
   • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers thuis ergonomische werkplekken inrichten en gebruiken?
   • Hoe kan ik ervoor zorgen dat medewerkers cyberveilig thuiswerken en verstandig omgaan met data?
   • Hoe maak of houd ik mensen financieel weerbaar en voorkom ik dat de problemen zich opstapelen?
   • Hoe verwerk ik nieuwe regelgevingen en hoe kan ik daarover het beste communiceren met burgers?

Dan kunnen wij ons voorstellen dat je in deze tijden behoefte hebt om met iemand te kunnen brainstormen over de vraagstukken die op je afkomen. Vanwege het grote aantal aanmeldingen bij de eerdere edities organiseren wij op elke donderdag een spreekuur gedragsverandering. Tijdens dit digitale spreekuur krijg je een uur lang gratis advies van een van onze gedragsexperts. In dit gesprek proberen zij snel te begrijpen waar je mee bezig bent en vervolgens samen met je te brainstormen over welke volgende stappen jij kunt zetten. Na dit gesprek heb je concrete handvatten en een aanpak om weer verder te gaan met je vraagstuk.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna snel contact met je op om een digitale vergaderafspraak met je te maken. Heb je vooraf nog vragen? Stuur deze dan gerust naar Anne Groen via anne@gedragsverandering.nl.

Aanmeldformulier Spreekuur
Mede mogelijk gemaakt door: