De Behavior Change Academy is – samen met het opzetten van GedragsLabs – de core business van Behavior Change Group. Binnen onze Academy verzorgen we opleidingen op het gebied van gedragsverandering. Variërend van een 9-daagse postacademische opleiding, waarin we deelnemers volledig opleiden tot Gedragsveranderaar, tot een- of tweedaagse workshops over een specifiek thema.

Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar

Wij hebben de eerste Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar ter wereld opgezet. Bij deze opleiding leiden we professionals binnen zes maanden op tot Gedragsveranderaar.

Wat levert het op?

  • Kennis over de meest recente wetenschappelijke theorieën op het gebied van gedragsverandering.
  • Dieper inzicht in het menselijk functioneren, gedrag en drijfveren.
  • Vaardigheden om gedrag in de praktijk op een duurzame manier te veranderen.
    • Hiervoor gaan ze tijdens de opleiding aan de slag met hun eigen gedragsveranderingsvraagstuk, waarmee ze parallel aan de opleidingsdagen het Behavior Change Model doorlopen
  • Een groot scala aan praktische tools om gedragsverandering toe te passen binnen de organisatie.

 Na het volgen van de opleiding kunnen de deelnemers zichzelf profileren als postacademisch opgeleide gedragsveranderaar.

Meer informatie over de inhoud van de opleidingsdagen is te vinden op de website van Behavior Change Academy.

Incompany-opleiding

Naast onze postacademische opleiding verzorgen we ook in-company opleidingstrajecten. Deze opleiding is een praktijkvariant, gebaseerd op de postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, waarbij de inhoud is toegespitst op dagelijkse praktijk van de organisatie. Het doel van de opleiding is om medewerkers van een organisatie inzicht te geven over de mogelijkheden voor gedragsverandering in hun eigen casuïstiek.

De lengte en inhoud van de opleiding bepalen we op basis van de wensen en behoeften onze opdrachtgevers.

Workshops

Tot slot verzorgt Behavior Change Group ook workshops op specifieke thema’s. Tijdens deze workshop nemen onze gedragsexperts u mee de diepte in en geven ze praktische tips om gedrag op dit thema op een duurzame manier te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe stimuleer ik visie gedreven gedrag op de werkvloer?
  • Hoe neem ik weerstand weg bij medewerkers tijdens een organisatieverandering?
  • Hoe verhoog ik de intrinsieke motivatie van werknemers?

Neem contact met ons op