Opleiden

Behavior Change Academy is het opleidingsinstituut van de Behavior Change Group. Binnen de Behavior Change Academy nemen we professionals mee in de state-of-the-art van gedragswetenschappen en leren we hoe ze deze kennis toepassen in de praktijk.

Zonder opleidingen op het gebied van gedragsverandering is het onmogelijk om organisaties zelfredzaam te maken. Daarom hebben we een eigen opleidingsinstituut opgericht, de Behavior Change Academy. In onze Academy bundelen we onze jarenlange ervaring rond academisch onderwijs – en onze expertise uit de praktijk – om professionals op te leiden tot Gedragsveranderaar.

In de incompany opleiding leiden we een groep medewerkers uit jouw organisatie binnen zes dagen op tot Gedragsveranderaar. We maken deze opleiding op maat, om de inhoud toe te spitsen op jullie organisatie en uitdagingen. Vooraf gaan we in gesprek over jullie wensen en behoeften, zodat we jullie mensen opleiden op een manier die past bij de organisatie.

Naast onze incompany opleidingen, bieden we ook diverse individuele opleidingen aan voor professionals. Dit varieert van onze 9-daagse postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar tot een tweedaagse inspiratiecursus.

Meer weten over de incompany opleiding? Vraag hier de brochure aan of neem contact met ons op!

In de Postacademische opleiding leiden we professionals binnen zes maanden op tot gedragsveranderaar. We laten zien hoe je inzicht krijgt in de drijfveren van een doelgroep en hoe je deze inzichten omzet in effectieve gedragsverandering.

Wat levert het op?

  • Kennis over de meest recente wetenschappelijke theorieën op het gebied van gedragsverandering.
  • Dieper inzicht in het menselijk functioneren, gedrag en drijfveren.
  • Vaardigheden om gedrag in de praktijk op een duurzame manier te veranderen.
   • Hiervoor ga je tijdens de opleiding aan de slag met jouw eigen gedragsveranderingsvraagstuk, waarmee je parallel aan de opleidingsdagen het Behavior Change Model doorloopt.
  • Een groot scala aan praktische tools om gedragsverandering toe te passen binnen jouw organisatie.

Na het volgen van de opleiding kan je jezelf profileren als postacademisch opgeleide gedragsveranderaar en krijg je toegang tot onze community.

Meer informatie over de inhoud van Postacademische opleiding en onze community is te vinden op de website van Behavior Change Academy

In de Tweedaagse Gedragsverandering nemen Behavior Change Academy en Hogeschool Arnhem Nijmegen professionals in vogelvlucht mee in de wereld van gedragsverandering: wat is het precies en wat kan je er mee?

Wat levert het je op?

  • Inspiratie over de toepassingen van gedragsverandering binnen jouw werk
  • Dieper inzicht in menselijk functioneren, gedrag en drijfveren
  • Vaardigheden om direct met gedragsverandering aan de slag te gaan

Meer informatie over onze Tweedaagse is hier te vinden.

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? We kijken graag samen met jou naar een passend opleidingsaanbod!

Wij vinden dat leren overal mogelijk moet zijn. Daarom bieden we diverse online opleidingsmogelijkheden, zowel voor individuen als organisaties. Zo kan je jezelf vanuit huis blijven ontwikkelen op het gebied van gedragsverandering, op een manier die bij jou past. Bekijk hier ons aanbod.

Lidmaatschappen

Behavior Change Academy is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties.

NRTO
Keurmerk

De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Behavior Change Academy conformeert zich aan de gedragscode van NRTO en is in het bezit van het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit.

CRKBO Geregistreerde Instelling

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Behavior Change Academy is in het bezit van dit CRKBO keurmerk, dat staat voor kwaliteit en professionaliteit.

Nederlands Instituut voor Marketing

NIMA accrediteert opleidingen van externe partijen, mits deze voldoen aan gestelde voorwaarden. Behavior Change Academy voldoet aan deze kwaliteitseisen en mag daarom Personal Education-punten uitreiken aan marketing- en communicatieprofessionals.

Incompany
opleiding

Krijg inzicht in gedragsverandering op een manier die bij jouw organisatie past. Wij creëren een opleiding die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Postacademische opleiding

Leer hoe je inzicht krijgt in de drijfveren van jouw doelgroep en hoe je deze inzichten omzet in effectieve gedragsverandering.

Tweedaagse

In de Tweedaagse Gedragsverandering nemen Behavior Change Academy en Hogeschool Arnhem Nijmegen je mee in de wereld van gedragsverandering.

Incompany opleiding

Krijg inzicht in gedragsverandering op een manier die bij jouw organisatie past. Wij creëren een opleiding die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Postacademische opleiding

Leer hoe je inzicht krijgt in de drijfveren van jouw doelgroep en hoe je deze inzichten omzet in effectieve gedragsverandering

Tweedaagse

In de Tweedaagse Gedragsverandering nemen Behavior Change Academy en Hogeschool Arnhem Nijmegen je mee in de wereld van gedragsverandering.