Inspiratielezingen

Tijdens een inspiratielezing neemt één van onze experts de luisteraars mee in de wereld van gedragsverandering. De expert geeft succesvolle praktijkvoorbeelden en legt uit wat gedragsverandering voor organisaties kan betekenen. Deze lezingen maken we op maat, om zo aan te sluiten bij de casuïstiek en uitdagingen van een organisatie.

Prof. dr. Rick van Baaren en dr. Matthijs van Leeuwen verzorgen de inspiratielezingen. Door hun jarenlange ervaring in de wetenschap én praktijk zijn Rick en Matthijs toonaangevend op het gebied van gedragsverandering. Omdat ze met één been in de wetenschap staan, zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven ze zich vernieuwen op het gebied van gedragsverandering. Geen verhaal over achterhaalde theorieën en gedateerde technieken, maar state of the art lezingen waar je écht wat aan hebt.

Lezingen & workshops op het gebied van gedragsverandering

Naast de inspiratielezingen verzorgen we ook lezingen en workshops over specifieke thema’s. De inhoud deze lezingen en workshops maken we op maat, zodat ze aansluiten bij de uitdagingen van uw organisatie.

Bovenstaande lezingen zijn slechts een greep uit de selectie van mogelijke lezingen die wij kunnen verzorgen. Neem contact met ons op via het contactformulier om samen te bekijken welke lezing het beste aansluit bij uw wensen.

Neem contact met ons op