Inspiratie

Verandering begint vaak bij inspiratie en enthousiasme, daarom inspireren wij mensen en organisaties over de mogelijkheden van gedragsverandering.

Tijdens een inspiratielezing neemt één van onze experts de luisteraars mee in de wereld van gedragsverandering. De expert geeft succesvolle praktijkvoorbeelden en legt uit wat gedragsverandering voor organisaties kan betekenen.

Door de jarenlange ervaring van onze mensen in de wetenschap én praktijk zijn we toonaangevend op het gebied van gedragsverandering. Omdat we met één been in de wetenschap staan, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven we ons vernieuwen op het gebied van gedragsverandering. Tegelijkertijd staan we met ons andere been in de praktijk, waardoor we goed begrijpen hoe deze kennis kan werken voor jouw organisatie. Bij ons krijg je geen verhaal over achterhaalde theorieën en gedateerde technieken, maar state of the art lezingen waar je écht wat aan hebt.

De inhoud van deze lezingen maken we op maat, zodat ze aansluiten bij de uitdagingen van jouw organisatie.

Onze inspiratielezingen worden verzorgd door:

Prof. dr. Rick van Baaren
Rick heeft gedragsverandering op de kaart gezet in Nederland en is er mede schuldig aan dat mensen er volop enthousiast en in groten getale mee aan de slag zijn gegaan. Rick is de oprichter van het eerste masterprogramma Gedragsverandering ter wereld aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is een echte kwartiermaker en ziet eerder waar het veld heen gaat/moet dan een ander.

Dr. Mattheis van Leeuwen
Mattheis is de coördinator van de 1ste Masteropleiding ter wereld op het gebied van gedragsverandering en tevens hoofddocent van de eerste postacademische opleiding tot gedragsveranderaar. Hij is een docent in hart en nieren: meedogenloos op kwaliteit en objectiviteit, maar altijd met oog voor de praktijktoepassing. Daarnaast is hij een zeer goed gewaardeerde spreker.

Drs. Gert Slob
Gert is gedragspsycholoog bij Behavior Change Group en werkzaam als docent en mentor bij onderwijsinstituut Behavior Change Academy. Vanuit die rollen helpt hij organisaties en professionals om meer inzicht te krijgen in de drijfveren en belemmeringen van hun doelgroep, en om op basis van deze inzichten effectief gedrag te veranderen. Dit doet hij bijvoorbeeld in de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen.

Contact

Meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op!

Tweedaagse

Ben je op zoek naar persoonlijke inspiratie? Misschien is de inspirerende tweedaagse Gedragsverandering van Behavior Change Academy iets voor jou!

Contact

Meer weten over hoe wij jouw organisatie kunnen inspireren? Neem dan contact met ons op!

Tweedaagse

Ben je op zoek naar persoonlijke inspiratie? Misschien is de inspirerende tweedaagse Gedragsverandering van Behavior Change Academy iets voor jou!