Vacature: Senior Gedragsveranderaar

Aantal uren in overleg

Als Senior gedragsveranderaar werk je bij verschillende middelgrote tot grote organisaties. Jouw opdracht is om deze organisaties zelfredzaam te maken op het gebied van gedragsverandering. Je speelt een belangrijke rol in het opleiden van de werknemers. Jij bent de gedragsveranderingsexpert en opleider voor verschillende teams. Je adviseert en begeleidt ze terwijl zij zelfstandig gedragsveranderingstrajecten uitvoeren. Je zorgt ervoor dat de juiste aanpak gehanteerd wordt, deelt je kennis, enthousiasmeert, geeft feedback en bewaakt de kwaliteit. Hiermee help je ze niet alleen om hun doel te bereiken, maar om hier ook via een gestructureerde wijze te komen. Succesvol ben je, als jij jezelf overbodig hebt gemaakt, omdat je de organisatie de kennis en ervaring hebt gegeven om zelfstandig verder te gaan. Wij geven je vervolgens een nieuwe uitdaging bij een andere opdrachtgever.

Je werkt samen met junior gedragsveranderaars. Uiteraard help je hen ook groeien, door ze jouw vaardigheden en expertise te leren.

Over ons

Prof. dr. Rick van Baaren, dr. Matthijs van Leeuwen en strateeg Tim Wolters zijn ervan overtuigd dat organisaties structurele vooruitgang boeken als zij de beschikbare kennis en expertise over menselijk gedrag en gedragsverandering, succesvol weten te integreren met hun organisatie. Met andere woorden: organisaties zelfredzaam weten te maken op dit gebied. Inspelend op de vraag uit het veld hebben zij gezamenlijk Behavior Change Group opgericht. Wij bestaan uit ervaren en gediplomeerde experts, die de art and science van gedragsverandering beheersen. Wij werken voor hele diverse opdrachtgevers binnen zowel het publieke als het commerciële domein.

Wij vragen

  • Je hebt groot theoretisch inzicht op het gebied van gedragsverandering/sociale psychologie
  • Je kan goed omgaan met veel autonomie, houdt regie op eigen taken, houdt zelf contact met collega’s en aandeelhouders om up-to-date te blijven
  • Je zoekt zelf structuur in je werkwijze en zoekt je eigen takenpakket in efficiënte afstemming met collega’s
  • Je bent in staat op zowel strategisch als operationeel niveau gesprekken te voeren en te adviseren.
  • Je hebt ervaring met projectmanagement, het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek
  • Je werkt het liefst samen met mensen, wil graag kennis overdragen en beschikt over de (didactische) vaardigheden hiervoor.
  • Je hebt inzicht in bestuurlijke en politieke verhoudingen
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring in het veranderen van gedrag
  • Bij voorkeur heb je ervaring in het enthousiasmeren en trainen van groepen mensen.
  • Je bent in staat mensen mee te nemen in gedragsverandering.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je sollicitatiebrief en CV kun je hieronder versturen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer online